We gaan dit jaar opnieuw van vrijdag tot vrijdag op inwooncursus. Omdat veel artsen nog raadpleging hebben en pas ’s avonds kunnen vertrekken, is er pas op zaterdagochtend les.

Welkomstdrink op zaterdag

Op zaterdag in de late namiddag organiseren we voor de nieuwkomers een kennismaking met de werkgroep en het personeel van Domus Medica. Daar wordt het reilen en zeilen van het IWC-congres uit de doeken gedaan. Maar ‘anciens’ die ook nog wat uitleg willen, zijn net zo goed welkom. Een halfuurtje later is er voor iedereen een welkomstdrink.

Wandeling , pannenkoeken en nog zoveel meer

Tijdens de congresuren is iedereen afzonderlijk bezig. Maar ook dit jaar besteden we de nodige aandacht aan gezellige gezamenlijke activiteiten zoals onze wandeling op zondag die eindigt met een pannenkoekenbak.

Daarnaast heeft Kempense Meren heel wat te bieden en organiseren wij ook zelf nog allerlei aparte activiteiten voor partners en jongeren vanaf 14 jaar. Een greep uit het aanbod: workshop alcoholholvrije aperitieven maken, streekproevertjeswandeling, bezoek aan Isotopolis en aan de abdij van Postel , mountainbikerit,…

Alles mag, niets moet. Deelname aan enkele activiteiten is echter de beste manier om onze (gezellige) groep te leren kennen.

Het volledige programma vindt u pdfhier.