Sommige artikels op deze website zijn voorbehouden voor leden van Domus Medica. Zij moeten aanmelden om deze artikels te kunnen raadplegen.

Sinds februari 2017 maken we gebruik van een nieuwe tool om aan te melden op de website van Domus Medica. Hiervoor zijn nieuwe aanmeldgegevens nodig. De oude aameldgegevens (rizivnummer en wachtwoord) zijn niet meer bruikbaar.

Voor de nieuwe aanmeldgegevens geldt: de gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons gekend is; het wachtwoord kunnen leden zelf kiezen. 

De gebruikersgegevens vervallen niet automatisch bij het einde van het lidmaatschap. Voor sommige artikels is wel een actief lidmaatschap vereist.

Leden met een actief lidmaatschap krijgen eenmalig een e-mail (met onderwerp: 'Er is een account voor u aangemaakt voor www.domusmedica.be') met hun gebruikersnaam en een link naar een webpagina waar ze een wachtwoord kunnen aanmaken. Bent u lid van Domus Medica en kreeg u deze mail niet, stuur dan een berichtje naar de webmaster.

Wenst u uw wachtwoord (of andere gebruikersgegevens) te wijzigen, dan kan dat via deze link: https://crm.domusmedica.be/user/. Terugkeren naar de startpagina van de website kan steeds door op het Domus Medica logo te klikken.