Call for ideas! HealthNest verlengt deadline indienen gezondheidswijsheid-ideeën

HealthNest by MSD wil de gezondheidswijsheid in België verbeteren door innovatieve en impactvolle ideeën te steunen en te begeleiden. Het is de opvolger van de Well Done - MSD Health Literacy Awards. Als incubator wil HealthNest by MSD de ingediende gezondheidswijsheid-ideeën verder vertalen naar een sterk businessplan en de realisatie in de praktijk.

Win professionele coaching en bouw op de expertise en het netwerk van de 16 partners

Naast MSD engageren 16 partners uit de Belgische gezondheidssector, waaronder ook Domus Medica, zich voor HealthNest by MSD. Ze verlenen steun en geven het initiatief bekendheid in hun organisatie. Daarnaast zetelen ze in de jury en kunnen ze een rol als coach opnemen.

De winnaars kunnen ook beroep doen op de knowhow van de 16 HealthNest-partners. De belangrijkste spelers in de Belgische gezondheid staan de projecten bij met hun ervaring, geven tips en stellen hun netwerk ter beschikking om het idee te helpen realiseren. 

Call for ideas: deadline 3 februari 2019

Om iedereen die actief is in de Belgische gezondheidssector meer tijd te geven om hun innovatief gezondheidswijsheid-idee te ontwikkelen en vorm te geven, verlengt HealthNest by MSD de deadline tot 3 februari 2019.

Deelnemers kunnen dus nog steeds ideeën voorstellen op 3 toepassingsniveaus:

  1. gericht op (een deel van) de bevolking 
  2. op gezondheidsmedewerkers
  3. op een specifieke organisatie.

Stuur uw idee online in via www.healthnest.be/nl/neem-deel/ en wie weet wordt u straks geflankeerd door een expertisenetwerk om het professioneel uit te werken.

Meer weten?

- Website: www.healthnest.be

- Deelnameformulier: https://www.healthnest.be/nl/neem-deel/

- Reglement: https://www.healthnest.be/nl/reglement/

- Partners: https://www.healthnest.be/nl/partners/

- Jury: https://www.healthnest.be/nl/jury/

- Vraag & Antwoord: https://www.healthnest.be/nl/vraag-antwoord/

- Contact: https://www.healthnest.be/nl/contact/