Brugse groepspraktijk zoekt nieuwe collega

Vacature geplaatst op 9 feb 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk de R.in.G
Tramstraat 41
8310 Assebroek
België

Interesse in deze vacature?

Mathias
Cortvriendt
Functie omschrijving

Werken als huisarts in een hecht team van huisartsen, met samenwerking met paramedici binnen dezelfde praktijk en ondersteuning door een ervaren secretariaats-team.  U heeft de mogelijkheid om mee te bouwen aan de praktijk en de uitdaging aan te gaan om mee te evolueren met de nieuwe noden en uitdagingen.  Hierbij kunt u uw eigen accenten leggen.

Indien gewenst kunt u zich ook verder bekwamen in eigen interesse-gebieden, en uw toekomstige collega's staan open om ook hun competenties te delen met u.

 

Over de praktijk

De praktijk biedt een heel divers spectrum aan van alles wat hedendaagse huisartsengeneeskunde inhoudt : gevarieerde pathologie, diverse patiëntenpopulatie, teamoverleg, overleg met paramedici, aandacht voor preventie, bijblijven op elk gebied, maar ook aandacht voor de levenskwaliteit van de artsen zelf.

Onze praktijk is ook een opleidings-praktijk.  Er zijn twee praktijkopleiders actief en een HAIO, en ook stagairs worden opgeleid.

Daarnaast ligt de praktijk in een huisartsen-arme zone.  Er is dus meer dan genoeg potentieel voor een nieuwe collega om snel een mooi patiëntenbestand op te bouwen.

 

 

Wachtdienstregeling & werktijden

Er is respect voor een evenwichtig uurrooster dat rekening houdt met de wensen en noden van iedereen.  Zo is er de mogelijkheid om naast een extra vrije dag in de week, ook 1 dag een vrije namiddag en avond te hebben en 1 dag te stoppen in de namiddag.  Maar indien u voltijds wil werken, dan kan dit ook.

Wij werken volledig op afspraak.

Er is geen eigen praktijkwacht maar wel deelname aan de streekwacht van Huisartsen Brugge en Omstreken (HABO).

EMD pakket & consultatiesysteem

Careconnect