Duo-praktijk "op den buiten" zoekt 3e huisarts, gemoedelijke sfeer

Vacature geplaatst op 26 jun 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

Medisch Huis Watervliet
Molenstraat 24
9988 Watervliet
België

Interesse in deze vacature?

Bente
Schoenaers
Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid voor onze praktijk die bestaat uit 2 huisartsen en een praktijkassistent. Door pensionering van enkele artsen uit de regio kunnen wij de toestroom van patiënten niet meer aan. Werk is er in overvloed - deeltijds of voltijds, dit is in onderling overleg. In nabijgelegen dorpen is er ook versterking nodig, dus het combineren van 2 praktijken is zelfs ook een optie.

Wij werken beiden niet voltijds (ene arts 1 NM vrij, andere 2 NM vrij) om nog tijd te hebben voor huishouden/gezin/hobby.. Bovendien sluit onze praktijk om 19u, nadien kan men terecht bij de huisarts van wacht.

Patiënten kennen ons als "artsen met een luisterend oor", gevoel voor humor en een gezonde doos relativeringsvermogen. Wij zoeken dan ook iemand met een vergelijkbaar profiel.

Sfeer opsnuiven kan op onze facebookpagina : Medisch Huis Watervliet

 

 

Over de praktijk

In de voormiddag is er een praktijkassistent aanwezig die vnl. telefonie en administratief werk doet (alsook bijhouden van stock labomateriaal, vaccins, ...)

Wij hebben 2 goed uitgeruste kabinetten en een grote wachtzaal. Ook een gemeenschappelijk "keukentje".

Variabel publiek (van zuigeling tot einde leven..) en hier in de streek zorgt de boerenlucht blijkbaar voor een langere levensverwachting :)

 

Wachtdienstregeling & werktijden

Weekendwacht vanuit huisartenwachtpost in Eeklo

Weekwacht voorlopig nog regionaal, 10tal dagen per jaar. Wij hebben hier in deze streek een heel brave patiëntenpopulatie, dus we krijgen zelden 's nachts telefoon. Er is wel sprake om ook de weekwacht vanuit de wachtpost in Eeklo te organiseren, dit zou dan komen op 4 wachten (2 van 19-23u en 2 van 23u-8u).

EMD pakket & consultatiesysteem

Careconnect

Online agenda Introlution

Secretaresse van 8-12u.