Huisarts gezocht voor samenwerking te Gent Bloemekenswijk

Vacature geplaatst op 10 sep 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk Bloemekenswijk
Francisco Ferrerlaan 445
9000 Ghent
België

Interesse in deze vacature?

Gwendolyn
Goubin
Functie omschrijving

Ik zoek een leuke collega om samen verder vorm te geven aan deze recent opgestarte huisartsenpraktijk (sinds 11/2019) met momenteel een stevige instroom van nieuwe patienten door overname van het grootste deel van de patienten van een pensionerende college-huisarts in dezelfde wijk (Bloemekenswijk).

Ik zou graag samenwerken met een huisarts die net als ik het belangrijk vindt om met een evidence-based basis toch zorg op maat te kunnen bieden voor elke individuele patient zonder daarbij de sociale dimensies uit het oog te verliezen.

In mijn priveleven spendeer ik de meeste tijd met mijn partner en 2 kleine kinderen. Verder hou ik van natuur, lekker eten, films, lezen, dansen, muziek en reizen.

Over de praktijk

De praktijk is gevestigd in een voormalig bankgebouw met goede toegankelijkheid, ruime wachtzaal en 2 consultatieruimtes met mogelijkheid tot uitbreiding naar 3 of aantrekken paramedische specialisaties (bvb psycholoog, tabakoloog, dietist,...). Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer (tram in de straat) of wagen. Gelegen in stedelijke omgeving dichtbij centrum Gent met groot aandeel bewoners met migratieachtergrond.

In de patientenpopulatie zijn alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd, zowel Belgen als andere nationaliteiten, evenwel beheersen de meeste patienten voldoende Nederlands voor normale consultvoering.

Wachtdienstregeling & werktijden

De weekendwachten zijn zeer goed georganiseerd in de wachtposten, de weekwachten gebeuren in deze zone van thuis uit maar overschrijden in hoeveelheid 1x per maand niet.  Exacte werktijden zijn overeen te komen

EMD pakket & consultatiesysteem

Er wordt enkel op afspraak gewerkt en er zijn weinig huisbezoeken die ik zelf meestal met de fiets doe. Dat wil ook zeggen dat de afstanden beperkt zijn tot de omliggende wijken en enkele rusthuizen een klein beetje verder.

Recent ben ik opgestart met een telesecretariaat en er is ook een online agenda waar patienten oa zelf een afspraak kunnen nemen. Ik werk met CareConnect als elektronische dossierprogramma.