Huisartsenpraktijk in Aartselaar zoekt collega’s

Vacature geplaatst op 7 jul 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Nieuwe collega's huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk Nachtegaal
Nachtegaallaan
12
2630 Aartselaar
België

Interesse in deze vacature?

Philippe
Van Severen
Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s (m/v) om ons team te versterken in Aartselaar (regio Rupelstreek).

Over de praktijk

Huisartsenpraktijk Nachtegaal bestaat sinds 1974 (sinds 1989 op deze locatie) wat zich vertaalt in een zeer groot en gevarieerd patiëntenbestand met mensen van echt álle leeftijden en hele generaties families die hier ‘kind aan huis’ zijn.

Momenteel bestaat ons team uit een huisarts, een verpleegster van het labo en een praktijkassistente die instaat voor alle administratie en planning van de afspraken. Hierdoor worden onderbrekingen tijdens de consultatie herleid tot een absoluut minimum.  

 

Onze troeven:

  • Gelegen in het centrum van Aartselaar met 2 praktijkruimten, ondergrondse parkeerplaats en veel parkeermogelijkheden vlakbij
  • De rijke geschiedenis vertaalt zich in een gevarieerde patiëntenpopulatie met een leeftijd van 0 tot net geen 100 jaar (gynaecologie, pediatrie, kleine heelkunde)

Doordat we eveneens een open samenwerking met een nabijgelegen praktijk hebben, zijn we steeds zeker dat al onze patiënten de medische hulp krijgen die ze verdienen. Dit doen we dus om een constante zorg te garanderen, maar eveneens om zélf een goed evenwicht tussen werk en privé te behouden. Het uurrooster is dus absoluut bespreekbaar. 

Wachtdienstregeling & werktijden
  • Enkel op afspraak, huisbezoeken worden beperkt tot het uiterste minimum/hoogst noodzakelijke
  • Weekwacht (omvat enkel grondgebied Aartselaar) van 19 tot 8 uur (1x om de 2 à 3 weken) en weekendwacht in puurs (12 uurtjes in een weekend of feestdag 7 à 8 maal per jaar -> meer of minder indien gewenst via platform)
EMD pakket & consultatiesysteem
  • De uitrusting en organisatie omvatten o.a., online afsprakensysteem & automatisch telefonische afspraken via stemcomputer buiten de openingsuren van het secretariaat, care connect, secretariaat, wekelijks overlegmoment en iedere maandag een verpleegkundige voor bloedafname
  • Eigen website www.praktijknachtegaal.be
  • Enkel op afspraak, huisbezoeken worden beperkt tot het uiterste minimum/hoogst noodzakelijke