Nieuwe collega gezocht voor huisartsenpraktijk in Dilsen-Stokkem

Vacature geplaatst op 13 jul 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Adres

dr Jong Alex - dr Segers Inge
Burg. Henrylaan
28A
3650 rotem
België

Interesse in deze vacature?

inge
Segers
Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om de praktijk te versterken.

Jarenlang hebben we Haio's opgeleid, maar de tijd is rijp, zowel voor ons als onze patiënten om een vaste arts in de praktijk te verwelkomen.

 

Over de praktijk

Wij zijn een groepspraktijk: 2 x 2 artsen die netwerken op 2 praktijkadressen. We delen een gezamenlijk dossier, iedere patiënt heeft zijn vertrouwensarts, maar bij drukte of acute pathologie zijn de andere collega's in de buurt om in te springen.

Iedere arts heeft de mogelijkheid om zijn interessegebied verder uit te werken. Zo hebben we een CRA, sportarts, en controle arts in ons netwerk.

De patiëntenpopulatie is zeer divers: van jong tot oud, zwangeren tot hoogbejaarden. Er is ruimte voor zowel fysieke als psychosomatische klachten.

Wachtdienstregeling & werktijden

De weekendwachtdienst wordt in de wachtpost gedaan, in shiften van 12 uur, van vrijdagavond 19u tot maandagmorgen 8u (en feestdagen). Voor de weekdagen is er een lokale weekwacht die ingaat vanaf 19u.

De werktijden in de praktijk zijn onderling af te spreken.

EMD pakket & consultatiesysteem

We werken met Health One. Er is een secretaresse aanwezig tijdens de voormiddag (uitbreiding mogelijk naarmate de praktijk groeit), en een online agenda systeem. Iedere arts beslist zelf over de duur van zijn consultatie per patiënt.