Word huisarts in Aardenburg, Zeeuws Vlaanderen

Vacature geplaatst op 20 feb 2019

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Huisartsenpraktijk Aardenburg
Verloren Kostje 25
4527 BH Aardenburg
Nederland

Interesse in deze vacature?

Mario
Goethals
Functie omschrijving

Voor de apotheekhoudende Huisartsenpraktijk in Aardenburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

In principe zijn we op zoek naar iemand die 1 a 3 dagen per week (10-30 uur per week) ons team wil versterken, inclusief eventuele ANW-diensten kan dit oplopen tot 40 uur per week.

Over de praktijk

Ons team bestaat uit 1 huisarts, 2 doktersassistenten en 2 apothekersassistenten en 1 POH. 

Onze praktijk is sinds 2013 gevestigd in een modern nieuw gebouw aan het Verloren Kostje 25, 4527 BH Aardenburg,  Zeeuws Vlaanderen.

In de praktijk  wordt  enkel op afspraak gewerkt.

Aardenburg is de oudste stad van Zeeland, de sfeer is er gemoedelijk, de bevolking is nuchter en leeft er bourgondisch. Met op fietsafstand de Zeeuwse stranden en goede bereikbaarheid van de dichtbij gelegen steden als Brugge, Gent,  Antwerpen en Middelburg, zijn de mogelijkheden groot. Wie rust zoekt, zal deze in het weidse landschap met kreken, geulen, dijken en duinen vinden en voor meer vertier kan men terecht in het bruisende verenigingsleven of de omliggende steden.

Kortom, de ideale kans om landelijk te wonen en werken in een omgeving met veel mogelijkheden. Juist ook op het gebied van gezondheidszorg.

Neem voor verdere informatie contact op met Mario Goethals ( praktijkhouder ) op telefoonnummer 0031117491466  / 0031612862851 of e-mailadres huisarts@hapaardenburg.nl of mjgoethals@hotmail.com