Zwangerschapsvervanging Ronse

Vacature geplaatst op 8 sep 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Zwangerschapsvervanging groepspraktijk te Ronse 15 februari - 15 mei 2021
Type samenwerking
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

De Klaproos Ronse
Jan van Nassaustraat 59
9600 Ronse
België

Interesse in deze vacature?

Yne
Maes
Functie omschrijving
Gezocht: zwangerschapsvervanging van 15 februari 2021 tem 15 mei 2021.
Goede balans tussen consultaties, telefonische consultaties en huisbezoeken.
Liefst fulltime, andere regimes/voorkeuren uurrooster eventueel overeen te komen.
Over de praktijk
Groepspraktijk in Ronse met 6 huisartsen, 2 full-time equivalent secretariaatsmedewerkers en halftime verpleegkundige. Volledig uitgeruste moderne kabinetten. Goede groepssfeer en collegialiteit. Ondanks grootte van de groepspraktijk zeer veel aandacht voor (hand)hygiëne, veiligheid en bescherming van zowel arts, personeel als patiënt (cfr. COVID-maatregelen). Aandacht voor evidence based geneeskunde en open om onze manier van werken hieraan aan te passen/bij te sturen waar nodig.
Wekelijks overlegmoment (momenteel meestal digitaal).
 
Wachtdienstregeling & werktijden

Normaalgezien loopt de werkdag van 8u tot 11u30 en van 14u tot 18u (uren van bemanning van het secretariaat). Over de middag en tussen 18 en 19u is er praktijkpermanentie door één (of bij grote drukte 2) arts(en). Er wordt ook telkens één arts aangeduid die verantwoordelijk is voor eventuele spoedgevallen (meestal een arts die huisbezoeken doet). Van de vervanger wordt ook verwacht dat hij/zij hier een beurtrol in opneemt.

Vanaf 19u is er wachtdienst binnen de huisartsenwachtkring HAKRO (geen huisartsenwachtpost); er wordt van de vervanger niet verwacht dat hij/zij wachtdiensten overneemt.

We zoeken een fulltime vervanger maar zijn hierin flexibel, aanvragen voor vrije (halve) dagen kunnen zeker besproken worden.

EMD pakket & consultatiesysteem

EMD via Healthone, agenda via Sanmax