Perrigo company - partner

Miniatuurvoorbeeld

Perrigo België bestaat uit een Belgisch team van 130 werknemers die elke dag doelgericht werken aan de missie van Perrigo: de patiënt aanmoedigen proactief zijn gezondheid in handen te nemen en dit in partnership met u als centrale zorgverlener. We blijven dan ook binnen Perrigo continu investeren in het informeren van artsen over onze producten, aangezien zij een centrale rol spelen in het gezondheidsnetwerk.

Wij zijn actief in maar liefst 14 verschillende segmenten van de Belgische OTC-markt. Hierin nemen wij 7 n°1- en 6 n°2-posities in. Daarnaast zijn wij merkenbouwers bij Perrigo België: wij zetten de Belgische patiënt centraal in alles wat wij ondernemen en creëren vraag door op een relevante én innemende manier in te spelen op de behoeften van die patiënt. Wij zijn dan ook fier op ons portfolio van topmerken zoals XL-S Medical, Physiomer, NiQuitin, Davitamon, Galenco, Arterin, Phytosun Arôms, Zaffranax, Ymea, Dermalex, Vitafytea ...

Bezoek zeker even onze website voor meer informatie.

Miniatuurvoorbeeld
"De rol van de huisarts is cruciaal. Hij is en blijft een centrale speler in het zorgnetwerk. Daarom vinden wij het belangrijk om artsen te blijven informeren over onze producten, zodat zij correcte en specifieke informatie kunnen doorgeven aan hun patiënten. Binnen Perrigo hechten we ook veel belang aan het aanbieden van trainingen en infosessies voor alle zorgverstrekkers, zodat hun patiënten optimaal kunnen begeleiden in hun zorgtraject."
Mira De Maeyer, General Manager Perrigo België
General Manager Perrigo België
Miniatuurvoorbeeld