Aanbiedingen

Maak uw praktijk of wachtpost duidelijk zichtbaar bij daglicht en in het donker met onze totaal vernieuwde gevelreclame met led-verlichting. Leds hebben een langere levensduur dan gewone TL-lampen, en daardoor lagere onderhoudskosten. Ook het dokterskenteken werd geactualiseerd en vereenvoudigd. De elegante lichtbak heeft nu een bolle kap en is aanzienlijk dunner.

Exclusief aanbod voor leden van Domus Medicaeen-nieuw-gezin

Het Medisch Psychologisch Weekend 2011 had als thema 'Nieuw samengestelde gezinnen'. Was u er afgelopen weekend niet bij of wilt u het nog even herbeleven, lees dan hier het volledige verslag.

Of wilt u een standaardwerk over dit thema raadplegen? Bestel dan het boek ‘Een nieuw gezin, een nieuwe kans’ van Jos Willems, een van de sprekers op dit weekend, voor slechts 20 euro (incl. verzending en BTW).

verwijsbrief-fullIn de eigen praktijk gebruikt u waarschijnlijk uw computer om een verwijsbrief aan de specialist op te stellen, Maar hoe doet u dat op huisbezoek? Domus Medica biedt u een handig schrijfblok met 100 voorgedrukte verwijsbrieven aan. Hiermee maakt u in enkele ogenblikken een brief met alle belangrijke informatie voor uw collega-specialist.

Te bestellen per blok van 100 brieven: 8 Euro voor leden, 16 Euro voor niet-leden. Incl. BTW.

Bestellen

Het is momenteel enkel mogelijk om per mail te bestellen. Stuur een mail met de gewenste producten en het leveringsadres naar webwinkel@domusmedica.be.

Alle prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.

Verzendtarieven

De (web)winkel van Domus Medica hanteert eenvoudige tarieven, conform de tarieven van bpost.

Binnenland

TypeGewichtPrijs
(excl. BTW)
Genormaliseerde enveloppe   € 2,50
Kleine pakjes (passen in brievenbus)  
  ≤ 350 gr € 3
  ≤ 2 kg € 5
Grote pakjes  
  ≤ 2 kg € 7
  2 tot 10 kg € 9
  10 tot 30 kg € 12

Buitenland

Op aanvraag