Basisaanbod rond principes en technieken + hoe structureel netwerken en een structureel stakeholdersbeleid voeren - Leuven

01 okt
Datum
1 oktober 2019 09:00 – 16:30Toevoegen aan kalender 2019-10-01 07:00:00 2019-10-01 14:30:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Domus Medica
Adres

MCH Leuven (lokaal: studio 2)
Maria Theresiastraat 63/A
3000 Leuven
België

bekijk in Google Maps
Prijs
€100 indien uw kring lid is van Domus Medica; €240 indien geen lid
Inschrijven voor deze activiteit

Volzet

Deze opleidingsdag is volzet. Met het inschrijvingsformulier kunt u zich op een wachtlijst plaatsen. Als er voldoende interesse is wordt een tweede opleidingsmoment (volledige dag) voorzien.

Je vraagt je af hoe je als huisartsenkring of wachtpost een thema op de agenda van een lokale overheid kan plaatsen. Je wordt uitgedaagd om nauwer samen te werken met het ziekenhuis of met een naburige huisartsenkring/wachtpost. Je wil dat het belang van de huisarts wordt meegenomen bij de oprichting van de Zorgraad van je Eerstelijnszone. Je krijgt een vraag om deel te nemen aan een project rond buurtgerichte zorg.

Het zijn maar enkele voorbeelden van situaties waarmee je als arts van een huisartsenkring te maken krijgt. In deze sessie rond netwerken en lobbyen onderzoeken we hoe je jezelf als “instrument” meer kan inzetten om het belang van huisartsen en van je huisartsenvereniging te versterken. Daarnaast besteden we aandacht aan het gericht netwerken en het verzorgen van je stakeholders.

We werken praktijkgericht met concrete oefeningen.

Deze sessie gaat door op dinsdag 1 oktober van 09u tot 16.30u (te Leuven centrum: adres wordt nog meegedeeld) onder begeleiding van Grieke Forceville, consultant bij Hefboom vzw. Er is een pauze voorzien met broodjeslunch.

Deelnameprijs: 100 euro (kring is lid van Domus Medica of één van de kringen van het LMN is lid van Domus Medica) of 240 euro (kring is geen lid van Domus Medica)

Zie ook: Basisaanbod rond principes en technieken van netwerken en lobbyen (26/10 halve dag te Antwerpen)

Inschrijven