Interactieve ALS-opleidingsdag

19 jun
Datum
19 juni 2019 09:00 – 17:30Toevoegen aan kalender 2019-06-19 07:00:00 2019-06-19 15:30:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Andere organisatie
Adres

Flanders Expo @ The Loop
Maaltekouter 1
Flex Meeting Center
9051 Gent
België

bekijk in Google Maps
Prijs
De interactieve ALS opleidingsdag is volledig gratis!
Accreditatie
Accreditatie voor artsen in het kader van zowel algemene geneeskunde als ethiek en economie is voorzien
Inschrijven voor deze activiteit

Save the date! Op woensdag 19 juni 2019 organiseert de ALS Liga de tweede interactieve ALS-opleidingsdag waar professionele zorgverleners zoals artsen, verpleegkundigen, kinesisten en dergelijke uitgenodigd worden om hen te informeren en te sensibiliseren omtrent ALS. Tijdens deze opleidingsdag belichten verschillende sprekers de diverse aspecten van de multidisciplinaire zorg bij ALS-patiënten, zowel in theoretische lezingen als tijdens interactieve sessies.

Om zo veel mogelijk hulpverleners over het hele land te betrekken, wordt de opleidingsdag elk jaar in een andere stad georganiseerd. In 2019 wordt Flanders Expo in Gent de locatie voor deze bijzonder leerrijke en boeiende dag. 

Niet alleen professionele zorgverleners zijn genodigd op onze opleidingsdag. Ook pALS en hun familie zijn meer dan welkom om de sessies mee te volgen en bij te leren over de recente ontwikkelingen in de ALS-wereld.

De interactieve ALS opleidingsdag is volledig gratis! We vragen enkel om tijdig in te schrijven om een plaats te garanderen.

Alle Belgische NMRCs werken mee aan deze opleidingsdag, waarbij ze elk een deelaspect van de multidisciplinaire zorg bij ALS zullen belichten.

Vanaf 8u30 voorzien we koffie bij de registratie, om 9u00 start de eerste spreker. Het einde is voorzien om 17u30. Over de middag wordt een lunch aangeboden.

Accreditatie voor artsen in het kader van zowel algemene geneeskunde als ethiek en economie is voorzien, evenals voor andere groepen zorgprofessionals.

Praktisch

Adres
Flanders Expo @ The Loop
Flex Meeting Center
Maaltekouter 1 
BE-9051 Gent

Auto 
Flanders Expo is gelegen aan de afrit van de E40 Brussel – Oostende. Let op: sommige GPS’en werken niet op de Loop. Volg de signalisatieborden naar de aangewezen parking. Waze brengt je wel probleemloos op je bestemming. Parkeren op PA4 is gratis tijdens de interactieve opleidingsdag.

Voor personen met een beperking zijn speciale parkeerplaatsen voorzien op vertoon van een geldige invaliditeitskaart.