Train-the-Trainer Lage Rugpijn en Radiculaire Pijn

13 feb
Datum
13 februari 2020 19:00 – 22:00Toevoegen aan kalender 2020-02-13 18:00:00 2020-02-13 21:00:00 Title Description Location Domus Medica jarne@3sign.com Europe/Brussels public
Organisator
Domus Medica
Adres

Huis Van De Bouw
Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
België

bekijk in Google Maps
Prijs
Gratis
Inschrijven voor deze activiteit

Domus Medica stelde samen met een multidisciplinair team van experten en beroepsverengingen een LOK pakket samen over de KCE-richtlijn ‘Lage rugpijn en radiculaire pijn’. Het is het resultaat van het project dat momenteel wordt uitgevoerd in opdracht van de FOD Volksgezondheid door Domus Medica en SSMG (huisartsgeneeskunde) , AXXON en WVVK (kinesitherapie), VVKP en UPPCF (klinische psychologie), Belgian Spine Society en Belgian Pain Society (neurochirurgie en pijnspecialisme). Het pakket bestaat uit een e-learning en een multidisciplinaire LOK-sessie.

Het gaat om een uniek project waarbij het opleidingspakket niet alleen multidisciplinair werd opgesteld, maar dat ook tot doel heeft om een multidisciplinair publiek aan te spreken.

Bent u geïnteresseerd om als moderator op te treden in uw regio? Op donderdag 13 februari 2020 kunt u bij Domus Medica een gratis train-the-trainer volgen tot LOK-moderator over deze richtlijn. Na deze train-the-trainer kan u multidisciplinaire LOK’s begeleiden samen met een kinesitherapeut en/of psycholoog. Geef uw interesse zeker door aan maarten.guldentops@domusmedica.beVanaf 18:30 kan u aansluiten voor deze opleiding en zijn er broodjes voorzien.

Het LOK-pakket (e-learning + LOK-sessie) zelf zal gratis beschikbaar zijn voor LOK-groepen van februari 2020 tot en met december 2020. LOK-groepen kunnen het pakket wel reeds aanvragen.

Na deze Train-the-trainer kan u tegen vergoeding (250 euro per vorming) deze peer-review sessies begeleiden in Lok’s.

Opmerking: Buiten de LOK kan deze opleiding ook georganiseerd worden door het LMN, SEL, Eerstelijnszone of huisartsenkring (wel steeds met een multidisciplinair publiek). Voor organisatie door LMN, SEL, Eerstelijnszone of huisartsenkring gelden dezelfde voorwaarden.