Communiceren via eHealth? Waarom, met wie en vooral hoe?

Van 05 mei 2018 09:00 tot 05 mei 2018 16:15
Geplaatst door Wim Torbeyns
Hits: 576

Communiceren via eHealth? Waarom, met wie en vooral hoe?
Dit is hét thema van de éénlijn.be dag op zaterdag 5 mei ’18 te Berchem

VOOR ALLE EERSTELIJNSZORGVERSTREKKERS

Algemene opleiding “Waarom communiceren via eHealth en met wie communiceren”?
Nog niet overtuigd van digitale gegevensdeling via eGezondheidsdiensten? Je ziet het bos door de bomen niet meer? In een korte maar krachtige opleiding geven we jou een klare kijk op de belangrijkste diensten die ook voor jou van belang zijn! In de vervolgsessies leer je dan effectief hoe je kan communiceren.

Voormiddag van 9h tot 10h of namiddag van 13h tot 14h

VOOR EERSTELIJNSZORGVERSTREKKERS ZONDER SOFTWAREPAKKET

Vervolg op de Algemene opleiding “Hoe communiceren via eHealth zonder EMD”?
Ook voor die beroepsgroepen die momenteel nog geen eGezondheidsdiensten beschikbaar hebben in hun softwarepakket of helemaal nog niet beschikken over een softwarepakket, zijn er tools die jullie op weg kunnen helpen om te communiceren.
Komt onder andere aan bod: geïnformeerde toestemming, SumEHR, CoZo, eHealthBox, Elektronisch voorschrijven (PARIS), Vaccinnet, …
Je zal versteld staan wat je op vandaag reeds kan toepassen.

Voormiddag van 10h15 tot 12h15 of namiddag van 14h15 tot 16h15

VOOR HUISARTSEN

Specifieke opleiding rond de nieuwe telematicapremie.
Dit in CareConnect, HealthOne & Windoc (interesse in een ander pakket? Laat het ons even weten en we bekijken de mogelijkheden). De onderwerpen van deze dag worden vastgelegd nadat de nieuwe voorwaarden voor de telematicapremie gekend zijn.

We starten om 10h15 tot 12h15, we voorzien lunchpauze, en gaan verder van 13h tot 14h. Daarna kan je indien gewenst de sessie volgen samen met de apothekers rond het Vitalink Medicatieschema (zie hierna).

VOOR APOTHEKERS EN HUISARTSEN

Een gezamenlijke opleiding voor huisartsen en apothekers, waarbij we het volledige proces van het Vitalink medicatieschema bekijken. Het verbeteren van de samenwerking en het onderling begrip, door inzicht in elkaars werkproces en de aanpak van de actuele problemen rond het medicatieschema. We geven heel wat tips om zo goed mogelijk gegevens te delen. We voorzien ook tijd voor vraag & antwoord.

Namiddag van 14h15 tot 16h15

VOOR TANDARTSEN

Specifieke opleiding in het gebruik van het softwarepakket voor tandartsen: Baltes – DentAdmin of Titanium. Alle relevante eGezondheidsdiensten komen aan bod.

Namiddag van 14h15 tot 16h15

Dit gaat door in Syntra Berchem – Borsbeeksebrug 32, 2600 Antwerpen – op zaterdag 5 mei 2018.
Iedere eerstelijnszorgverstrekker is er van harte welkom, inschrijven is echter verplicht (via deze link) en kan tem uiterlijk 27/04/18.

Het belooft alvast een boeiende dag te worden!

Team éénlijn.be